Fjern Healing hvorfor ? virker det.

Fjernhealing

 

Normalt har healeren (jeg) og klienten (dig) fysisk kontakt med hinanden via healerens hænder. Men når healeren og klienten af forskellige grunde ikke kan være i rum sammen, bruges fjernhealing.

Afstand er kun noget vi har i den fysiske verden. I den åndelige verden er der ingen afstand og derfor er fjernhealing lige så optimalt, som hvis du var her.

Fjernhealing er for de fleste lidt sværere at acceptere, men ikke desto mindre lige så effektivt.

Udgangspunktet er, at idet healing arbejder i bevidstheden, er man ikke begrænset af tid og sted. Den åndelig verden/universet kan flere steder på en gang, og ved præcis hvor de skal sende healingen hen.

Når du skal modtage en fjernhealing, skal vi aftale en dato og tidspunkt hvor du sidder derhjemme i rolige omgivelse, uden forstyrrelse og slapper af. Jeg skal blot bruge dit navn og den adresse du befinder dig på, for at være helt sikker på, hvem det er, der er modtager af denne fjernhealing.

Det er ikke hensigtsmæssigt, at du har travlt med at lave mad, tale i telefon el.lign. når healingen skal ske. Hvis ikke du har mulighed for at være i ro på et bestemt tidspunkt, kan healingen ske om natten.

Fjernhealingen har naturlige fordele fremfor kontakt-healing. F.eks. kan en eksamenskandidat beroliges, et tandlæge besøg gøres behageligere (ja, jeg bruger den selv!), babyer der ikke kan ligge roligt på briksen eller i armene på mig, kan have glæde af en fjernhealing. Det kan også bruges, hvis klienten ikke ønsker at blive berørt eller ligge på briksen, eller af andre praktiske årsager ikke kan være tilstede.

En fjernhealing er ikke lige så lang som en kontakt healingen, typisk 20-30min., men virker lige så effektivt.

Efter fjernhealingen, eller senest dagen efter, vil jeg gerne have at du skriver til mig, og fortæller mig om din oplevelse. Også hvis du ikke har mærket noget. Ligeledes kan jeg fortælle dig, hvis jeg har oplevet noget særligt.

Har siddet i Frankrig og fjern healet en i Danmark, så afstanden har ingen betydning.

Kommentarer

06.05.2019 06:03

Natascha Sørensen

Jeg vil gerne ha fjernhealing. Kan jeg skrive til dig på en mail adresse? Eller hvordan foregår det?

07.05.2019 07:59

Finn

Ja du kan skrive til min mail som er bager9000@gmail.com eller sms på 30482676 mvh. Finn